Heerlijk ontspannen en tot rust komen bij massagepraktijk Enjoy4U

Like ons op Facebook! 06-55126713 info@enjoy-4u.nl

Energetix

Distributeur van Energetix Magneet Sieraden

Gezondheid en geluk een kwestie van energie!

Gezondheid en geluk zijn nauw met elkaar verbonden! Ziekte en geluk gaan niet erg goed samen. Wanneer iemand zich ziek voelt en gezondheidsproblemen heeft, zal die persoon helemaal niet gelukkig zijn met die situatie.

Gezondheid en geluk zijn echter direct verbonden met energie, vitaliteit en kracht! Ben je ooit krachtig, vol energie en gedreven geweest, maar tegelijkertijd terneergeslagen, ongelukkig en depressief? Natuurlijk niet!
Vanuit dit standpunt is het logisch om je in de eerste plaats te concentreren op de energiebalans en de energetische staat van het lichaam. Met magnetische kracht kan ook jij het energieniveau van de cel activeren en je gevoel van welzijn verhogen.

Energetix Sieraden kopen via Massagepraktijk Enjoy 4u.

Werking van Energetix Magneetsieraden

Magneten zijn een gezondheidsondersteunende therapie. Magneten werken op cel niveau, door het magnetisch veld dat zij maken worden de rode bloedlichaampjes opgeladen met meer energie. Dit is pijnloos. De met meer energie geladen rode bloedlichaampjes nemen meer en beter zuurstof en voedingstoffen op en voeren afvalstoffen efficiënter af. De eigenschap van het lichaam zichzelf te herstellen en te genezen normaliseert. Wist u dat de magneetkracht van moeder aarde ons de mogelijkheid tot (over)leven schenkt. Ons dagelijks leven wordt tot in de kleinste atomen hier sterk door beïnvloed, zowel voor het menselijk als het dierlijk organisme. Hierdoor is magnetisme de kracht, waarvan de energie voor orde zorgt in het universum. Deze maakt het mogelijk dat sterren en planeten zich met uitzonderlijke precisie door het heelal bewegen. Feit: zonder magnetisme is er geen leven op aarde mogelijk.

Voor vrouwen in de eerste drie maanden van de zwangerschap is wellicht voorzichtigheid geboden en dragers van een pacemaker moeten wij het dragen van magneetsieraden helaas afraden .Simpel gezegd neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een ‘energieboost’. De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Vitale cellen kunnen beter voedingsstoffen opnemen en zetten het lichaam aan tot een beter zelf genezend vermogen. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen en bij veel mensen wordt een pijnverlichting ervaren.

LET OP: MAGNETEN ZIJN GEEN GENEESMIDDEL !

Klanten vertellen ons dat magneettherapie een verzachtende werking heeft bij;
1. migraine
2. hoofdpijn
3. gewrichtspijn
4. artritis
5. tenniselleboog
6. vermoeidheid/energiegebrek
7. depressie
8. verstoorde bloedsomloop
9. menstruatie-/overgangsklachten
10. rug-/schouderpijn
11. slapeloosheid
12. nervositeit
Er wordt nog steeds veel onderzoek gedaan en er komen steeds nieuwe ervaringen bij.

De werking van koper 

In sommige ENERGETIX armbanden is een gedeelte van puur koper gemaakt. Het werkt ontstekingsremmend Dit geeft verlichting voor mensen die bv aan artritis of reuma leiden. Sporenelementen voornamelijk koper en zink kunnen de klachten effectief bestrijden. Koper kan een verkleuring op de huid achterlaten, dit is echter een natuurlijke reactie van het zuurgehalte van de huid. Dit is een goed teken en de groene pols laat zich makkelijk reinigen met water en zeep.

Elektromagnetische stralingsvelden
Hoofdpijn ,concentratieproblemen, slapeloosheid en vermoeidheid. Het zijn voorbeelden van chronische en hardnekkige klachten waar veel mensen problemen mee hebben. Deze stralingsvelden worden o.a. veroorzaakt door kunstmatige opgewekte elektriciteit, zoals de bekende hoogspanning-/gsm masten. Daarnaast gebruiken we in het huishouden veel elektrische apparaten zoals magnetron, televisie, computer, telefoon etc. en wie heeft er tegenwoordig geen mobiele telefoon in zijn bezit? Al deze apparaten trekken energie uit ons lichaam en door het dragen van magneten (magneetsieraden) wordt dit verlies gecompenseerd.
Onze exclusieve sieraden zijn in tegenstelling tot gewone sieraden uitgerust met Neodymium magneten. De sterkte van de gebruikte magneten is meestal 1200 Gauss. Onze neodymium magneten hebben een levenslange garantie op hun magnetische werking neodymium verliest slechts 1% van zijn kracht in 100 jaar. Door de kracht van deze slechts kleine magneten zijn we in staat moderne design sieraden te maken, elegant, modern en zelfs schitteren. Op de manier is toepassing van magneettherapie niet alleen goed voor de gezondheid maar ook betaalbaar, pijnloos, eenvoudig toe te passen en leuk om te dragen. De gebruikte materialen zijn; koper, goud, rhodium en stainless steel.

Waarom juist nu magneettherapie?
De moderne mens heeft nogal wat te verwerken: stress, slecht eten, weinig bewegen en veel elektrosmog tasten ons lichaam aan. Chronische vermoeidheid, aandoeningen van het immuunsysteem en belasting van de bijnieren zijn het gevolg. .

Water is leven!

Water is het element waardoor ons hele lichaam goed kan functioneren. Ons lichaam bestaat uit meer dan 70% water en is daarom van levensbelang voor een mens. Om de werking van de Energetix magneetsieraden optimaal te laten zijn en om voedingsstoffen naar onze cellen te transporteren en afvalstoffen uit het lichaam af te voeren, is het belangrijk om dagelijks minstens 1,5-2 liter water te drinken. Dit lijkt veel, maar besef u dat we alleen al tijdens het slapen minstens 1 liter vocht verliezen.

Bijwerking(en)
In uitzonderlijke gevallen kan er in het begin een licht gevoel van onbehagen gevoeld worden. Dit verdwijnt vanzelf. Mocht dit niet het geval zijn, draag dan het sieraad alleen overdag. De werking van de magneten heeft dan al zijn invloed gehad op de klachten. Na enige tijd kan het sieraad dan ook ’s nachts gedragen worden. Een veel voorkomende oorzaak van een onbehagelijk gevoel is het drinken van te weinig water!

Dromen:
Sommige mensen dromen intenser wanneer ze ’s nachts magnetische sieraden dragen. Er wordt gezegd dat dromen belangrijk zijn voor het verwerken van wat we gedurende de dag meemaken. Dromen reinigen de geest.

Gevoelens:
Door magnetische sieraden te dragen kunnen soms onderdrukte emoties en gevoelens aan de oppervlakte komen. De magnetische kracht regelt niet alleen lichaamsfuncties, maar daardoor heeft ook invloed op gedachten en gevoelens via andere energetische wegen.
Sommige mensen ervaren dikwijls al snel na het omdoen van een magnetisch sieraad een aangenaam warmtegevoel of een licht prikkelend gevoel in het hoofd of in de vingers en de handen. Dit is het gevolg van de verbeterde doorbloeding. De energiebalans verbetert hierdoor en de zelf helende krachten van het lichaam worden versterkt.
De klachten kunnen, net als bij de homeopathie eerst kort verergeren. Afvalstoffen worden dan versterkt losgemaakt en kunnen niet snel genoeg worden afgevoerd. Hier helpt dan extra veel water drinken. VEEL GESTELDE VRAGEN
Het magneethart en de powerstrip:

Het magneethart of de magneetstrip kunnen op elke willekeurige plaats gedragen worden. Ze bestaan uit twee delen:
• Het magneetelement (in staal of koper); met het logo naar de huid gericht.
• Het dunne tegenstuk dat aan de buitenzijde gedragen wordt en de magneet zo op zijn plaats houdt.

Gebruik:
Breng het magneethart zo dicht mogelijk bij het te behandelende probleem aan om een zo snel mogelijk resultaat te krijgen. Via het bloed kan de magneetkracht zijn werking over het gehele lichaam verspreiden en voor meerder klachten tegelijk werkzaam zijn. U kunt het magneethart ook gebruiken om chakra’s, meridiaan punten en acupunctuurpunten te stimuleren. Hartjes met aan een zijde koper hebben als extra werking tegen ontstekingen en allergieën. Door een zuur in onze transpiratie zal het koper worden vrijgemaakt van het hartje en op de huid een verkleuring geven. Deze verkleuring wordt gedeeltelijk door de huid en het bloed opgenomen en zal op de plek van ontsteking zijn werking doen. Koper werkt in dit geval positief op de ontsteking of allergie. Draag het hartje vooral tijdens de nacht. Je zweet dan wat meer en het lichaam is dan in de herstelmodus. Het koper heeft zijn werk dan al gedaan. Inzetbaar bij reuma, artritis, artrose, psoriasis, MS, long- en blaasontsteking, bronchitis, astma, griep en verkoudheid, hooikoorts of dierallergie enz .Onderhoudstips: De koperzijde van het magneethart is voorzien van een beschermlaagje. Dit laagje kan eenvoudig met nagellak remover verwijderd worden, zodat het koper sneller kan werken. Verkleuringen door de koper op de huid zijn normaal. Het koper zelf zal ook verkleuren. Dit is een normaal proces en niet nadelig voor de werking. Insectenbeten: Het magneethart zo snel mogelijk op de plaats drukken waar men gestoken is. Het gif kan sneller afgevoerd worden en allergische reacties kunnen verminderen.

Spierpijn en andere pijnen: Met het magneethart masseren (draaiende bewegingen maken). Aansluitend het magneethart ter plekke bevestigen. Door de pulserende werking kan de pijn sneller afnemen.

Blauwe plekken: Draag het magneethart, eventueel met pleister op de blauwe plek. LET OP! Niet helemaal dichtplakken met tape, want dan kunnen er brandwonden ontstaan. Na 10 tot 15 uren zal de blauwe plek, en de pijn, onder het hartje verdwenen zijn door de betere doorbloeding en de daardoor snellere afvoer van afvalstoffen.Acne: Hetzelfde kan bij acne (puistjes) gebeuren nadat je voor enkele minuten met een hartje erover wrijft. Het puistje zal verschrompelen en uitdrogen.

Menstruatie klachten en buikpijn: Het magneethart onder de navel dragen.

Darmklachten, aambeien, ischias, lende pijn, problemen met de blaas en de nieren, prostaatklachten, bloedarmoede en wisselende bloeddruk: Het magneethart onder het stuitje, of zo laag mogelijk op het schaambeen dragen.

Futloosheid, vermoeidheid: Het magneethart boven de navel dragen aan de voorzijde.

Hoofdpijn, migraine: Het magneethart met koper op de schouder of in de nek dragen.
Verstuiking, breuken: Plaats het magneethart op de plaats van de blessure.
Rusteloze benen, etalagebenen: Het magneethart op de benen of op de heup dragen.
Onzekerheid, concentratie: Het magneethart vlak boven de navel dragen.
Depressie: Het magneethart midden tussen navel en schaambeen dragen.
Ontgiften met voetbad: Het magneethart in een warm voetbad leggen en dan een half uurtje de voeten baden om zo de afvalstoffen uit de benen te halen.

Aantrekkelijke geschenken
Energetix magnetische sieraden en accessoires bieden een prachtige collectie met een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding van een Internationaal bedrijf voor mannen/vrouwen/ kinderen. We hebben ook producten voor huisdieren! Er zijn veel gelegenheden die het mogelijk maken om gezondheid en stijl tot een fantastische combinatie te maken, zoals;
* verjaardagen
* Moeder-/Vaderdag
* bedrijfsfeestjes
* relatiegeschenken
* gedenkdagen
* kerst etc.
Miljoenen mensen gingen u al voor en kozen voor meer welzijn.

LET WEL: MENSEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN EEN PACEMAKER MOETEN WIJ HELAAS HET DRAGEN VAN ONZE SIERADEN AFRADEN

Garantie en service
– U kunt onze producten ongedragen en in originele verpakking (met aankoopbon) binnen 14 dagen terugsturen.
– 30 dagen uitprobeer garantie; als u binnen 30 dagen niet tevreden bent over ons product, kunt u het sieraad terugzenden (met aankoopbon) Wij vergoeden de aankoopprijs minus 15% administratiekosten.
– Uit hygiënisch oogpunt geldt deze regeling niet voor oorbellen.

Mocht u mee geïnteresseerd zijn dat kunt u vrijblijvend een kijkje komen nemen in mijn praktijk

Tevens verzorgen we thuisparty’s waar u in uw vertrouwde omgeving, met een aantal bekende vrienden, een presentatie over de werking krijgt. U kunt dan meteen kijken en passen of er iets naar uw smaak bij is.

De gastvrouw krijgt als bonus 10% van de verkoopsprijs cadeau.