Heerlijk ontspannen en tot rust komen bij massagepraktijk Enjoy4U

Like ons op Facebook! 06-55126713 info@enjoy-4u.nl

Wie ben ik

Hallo, ik ben Brigitte Nieuwenhuizen en ben woonachtig in Rijen. Sinds 2011 heb ik een eigen praktijk en ik ben verder afgestudeerd in 2012 als voetreflexplus therapeut bij Total Health. Bij Cona More ben ik in 2015 afgestudeerd met mijn medische basiskennis. Het is geweldig om te zien dat ik mensen via meerdere invalshoeken kan en mag helpen. Ik heb diverse cursussen en opleidingen mogen doen en ik ontwikkel mij hier nog steeds in. Daardoor krijg ik meer mogelijkheden om mij nog verder te kunnen verdiepen in de klachten bij zowel mijn huidige als toekomstige klanten. Ik wil echt heel graag voor mensen iets betekenen in deze drukke maatschappij, waardoor er veel stress is die tot vele klachten kunnen leiden.

Tot rust komen en even weer helemaal tot jezelf komen, dat is heel belangrijk! Lekker in een rustige omgeving met sfeermuziek, heerlijke etherische geuren van oliƫn met een heerlijk kopje thee tijdens en na de behandeling. Je gaat weer heerlijk ontspannen de deur uit en de prijs is voor iedereen betaalbaar.

Bel mij gerust voor het maken van een afspraak om het zelf te kunnen ervaren. Natuurlijk kun je mij altijd bellen of mailen als je vragen hebt.

Tot straks in mijn massagepraktijk Enjoy4U
Brigitte Nieuwenhuizen